Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

SINT-IDESBALD

 

CORONA - UPDATE!

 

 Beste ouder, bezoeker, vrijwilliger, medewerker,

 

Dagelijks komt de crisiscel van O.C. Sint-Idesbald samen om antwoorden te formuleren op jullie (soms heel specifieke) vragen rond corona en onze werking. We willen graag werkbare oplossingen bieden voor onze medewerkers, op maat van zowel medewerker als cliënt, met het oog op het bestrijden van de verdere verspreiding van het coronavirus.

We roepen  op om zo goed als mogelijk onze aanbevelingen op te volgen en aandachtig te zijn voor mogelijke risicosituaties. Het is van cruciaal belang, ook voor de eigen gezondheid, dat we hier samen strijden.

Voor concrete zaken, specifieke vragen en dossiers kunt u bij de desbetreffende directeur/contactpersoon bij O.C. Sint-Idesbald terecht of bij een lid van de crisiscel. De vragen worden consequent meegenomen naar het overleg waar we op zoek gaan naar een klaar en duidelijk antwoord. 

Leden van de crisiscel: Algemeen directeur Pascal Van Parys, directeur Administratief-Facilitair Dirk Allemeersch, directeur Volwassenenwerking Thierry Dooms, directeur Minderjarigenwerking Sigrid Pollentier, directeur BuSO en BuBao Gerrit Demolder, stafmedewerker Marnick Seys, arts Cynthia Decock, preventieadviseur Jurgen Vandenbussche, communicatieverantwoordelijke Margot Wybo.

Het directieteam van O.C. Sint-Idesbald wil jullie graag nu al bedanken voor de flexibiliteit, de helpende handen en jullie medewerking, het is zowel voor onze kinderen, jongeren, volwassenen, ouders als onze medewerkers geen evidente periode. O.C. Sint-Idesbald zal zich blijven concentreren  op een veilige opvang voor kind, jongere, volwassene doorheen deze crisis.

Met vriendelijke groeten,

De directie 

 

Klik op onderstaande link om voor beelden van de voorbije week

https://www.youtube.com/watch?v=U-q3er9dNwk

 

Lees hier de speciale editie van het Idesbl@d

 

 

Een greep uit de actualiteit van ONDERWIJS en ZORG

NIEUWS

Géén Paasnummer van Idesbl@d, wel een Coronabl@d!

Geplaatst op: 03/04/2020


Lees verder »


Gers Pardoel in concert

Geplaatst op: 13/01/2020

Sinds een vijftal jaar doet Pas Par Toe mee aan een kunstproject van het Labadouxfestival. Telkens ontwerpen, knutselen, schilderen we kunstwerken waarmee het festival wordt opgesmukt. 
In 2019 werden we hiervoor beloond. We mochten verschillende culturele projecten indienen, die zij voor ons sponsorden. 


Lees verder »Lees al het nieuws

ALBUM

Foto's uit de organisatie

Bekijk alle Albums >>

RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen – en volwassenenwerking

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN