Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

SINT-IDESBALD

 

CORONA - UPDATE

De besmettingsgraad neemt opnieuw toe, ook in de regio’s nabij alle campussen van O.C. Sint-Idesbald zijn weer meer besmettingen vastgesteld. Het risico dat we met mogelijke COVID-19-besmettingen te maken krijgen wordt daarmee ook groter. Wekelijks evalueert de crisiscel van O.C. Sint-Idesbald de situatie en stuurt bij waar nodig.

Om zoveel mogelijk risico's uit te sluiten vragen we u bij bezoek aan één van onze campussen de voorzorgsmaatregelen strikt na te leven: aanmelden aan het onthaal, handen ontsmetten, een mondmasker dragen en afstand houden. 

Als u vragen hebt over de maatregelen in onze organisatie of informatie wil over de draaiboeken, kunt u steeds bij uw contactpersoon in O.C. Sint-Idesbald terecht. 

 

BEREIKBAARHEID CAMPUS DE ZILTEN

Vanaf 13 oktober 2020 tot begin december 2020 is campus De Zilten niet meer bereikbaar voor autoverkeer vanaf de Hoogleedsesteenweg, wie met de auto richting de campus moet komen, rijdt via de Diksmuidsesteenweg. De bezoekersparking blijft toegankelijk. Voetgangers en fietsers kunnen wel via de Hoogleedsesteenweg naar de school of de leefgroep komen. Daarvoor is een doorgang voorzien. 

We zijn er ons van bewust dat de verkeershinder voor frustraties zal zorgen, we doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Onze excuses voor het tijdelijke ongemak. 

 

 

Een greep uit de actualiteit van ONDERWIJS en ZORG

NIEUWS

De eerste teams hebben hun intrek genomen in de nieuwbouw op Campus De Zilten

Geplaatst op: 27/08/2020

Na enkele heftige verhuisdagen hebben de eerste teams van onze minderjarigenwerking woensdag 26 augustus 2020 hun intrek genomen in onze nieuwbouw op campus De Zilten.


Lees verder »


Digitale Rondleidingen

Geplaatst op: 14/05/2020

Wou je binnenkort langs komen voor een intakegesprek, maar lukt het niet om het te organiseren met alle maatregelen die gelden? 
Geen nood. 
We plaatsten fotovoorstellingen van de werkingen van de volwassenenwerking op de website. 
Neem zeker eens een kijkje, en neem gerust contact op bij vragen. 


Lees verder »Lees al het nieuws

ALBUM

Foto's uit de organisatie

Bekijk alle Albums >>

RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen – en volwassenenwerking

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN