Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - VOLWASSENEN

Gers Pardoel in concert

Gepubliceerd op: 30/12/2019
Nieuws >> Zorg Volwassenen

Sinds een vijftal jaar doet Pas Par Toe mee aan een kunstproject van het Labadouxfestival. Telkens ontwerpen, knutselen, schilderen we kunstwerken waarmee het festival wordt opgesmukt. 
In 2019 werden we hiervoor beloond. We mochten verschillende culturele projecten indienen, die zij voor ons sponsorden. 

We werken zelf al enkele jaren met 3 kunstcategorieën, waarvoor de cliënten ook zelf logo's/figuurtjes ontwierpen, en waarbinnen alle voorgestelde projecten te situeren zijn. 
Labadoux festival zal deze projecten sponsoren voor een totaal bedrag van 3205€. 

  • Waaw is de naam van het figuurtje dat de Beeldende kunst vertegenwoordigt. 
    Binnen deze categorie trokken de cliënten van het activiteiten centrum naar de PrintbaAr in Lichtervelde voor enkele workshops waar ze fluohesjes en keukenschortjes ontwikkelden naar eigen ontwerp. 

    Tweisen staat dan weer voor de categorie Drama en Toneel. 
  • Binnen deze categorie zullen we dit jaar een voorstelling maken voor de Idesshow, onder leiding van actrice Bianca Vanhaverbeke.Voor deze show maken we ook een professionele film met Filip Erkens. Deze film kan ook dienen als promomateriaal op het volgende Labadoux-festival. 

  • Cool is de naam van het laatste figuurtje. Hij staat voor de categorie Muziek. 
    Voor dit project gaven we deze keer de kans aan de cliënten van onze mobiele dienst om deel te nemen.

 

Ik neem je mee, ik neem je mee’ naar Gers pardoel. 21 november zijn  Eva, Kalyani, Cindy, Franky, Cynthia, Sofie, Hendrik, Stijn, Emma en mezelf naar het optreden van Gers Pardoel in de Kreun geweest. De zaal zat goed vol, maar we wisten toch nog een plaatsje dicht bij het podium te bemachtigen. Sommigen liepen zelfs door tot aan de 1ste rij. We zongen en dansten mee op zijn grootste hits. Den ‘gers’ is een echte ambiancemaker. Het was een zeer leuke avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Brachim Wittouck - begeleider Meander Zuid

Laatst vernieuwd: 13/01/2020 om 10:28

Terug

RESERVATIE info- en advies loket volwassenen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN