Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - VOLWASSENEN

Tafeltennistornooi

Gepubliceerd op: 29/05/2019
Nieuws >> Zorg Volwassenen

Wie herinnert zich nog het mini-voetbal tornooi van vorig jaar?
"Voor herhaling vatbaar" was de algemene tendens.

Die herhaling kwam er ... maar met een andere sport.

Het pingpong Paastornooi van de Drempel ging dit jaar door op 12 april 2019, in de cafetaria van de sporthal in Sint-Idesbald.

De spelers waren Bjorn en Mike uit de Drempel- De Zilten en uit Drempel-Kraaiaard hadden we Patrick en Bryan.

Het leek wel of ze allemaal hun eigen supportersclub hadden. Zowel vanuit de Zilten, als vanuit de Kraaiaard was immers een grote delegatie aanwezig om hen aan te moedigen en naar de finale te schreeuwen. Er heerste een gezonde rivaliteit tussen de Zilten en de Kraaiaard. Je zou zelfs van een derby-sfeertje kunnen spreken. Iedereen wou immers dat zijn eigen woonvorm de overwinning zou binnen slepen.
Het werd een spannende finale tussen Bjorn en Brian, een echte nek-aan-nek race. Het was Bjorn die uiteindelijk met de overwinning ging lopen. Voor zijn overwinning kreeg hij een mooie grote beker!

Van al dat supporteren en schreeuwen, kregen we natuurlijk een droge keel. Gelukkig was ook daar aan gedacht. Achter de bar stonden Frederique D. en Jurgen VSB die iedereen op tijd en stond van een drankje voorzagen. Tussendoor konden we ook lekkere hotdogs krijgen die werden klaargemaakt en gepresenteerd door Mike en Steven.

Na afloop van de wedstrijd genoten we samen nog van de hotdogs met een glaasje fris erbij. Iedereen ging voldaan naar huis.

Hierbij nog een bedanking aan de mensen van de Kraaiaard, voor hun bereidwillige hulp bij het opruimen op het einde van het tornooi!  

Laatst vernieuwd: 01/07/2019 om 11:14

Terug

RESERVATIE info- en advies loket volwassenen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN