Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Tevredenheidsbevraging Djambo/Bas

Geplaatst op: 20/01/2021


De mening van onze kinderen en jongeren en hun familiale context is belagngrijk voor ons, daarom hebben we dit jaar opnieuwe een tevredenheidsbevraging gedaan. We delen graag de resultaten met jullie. 

 

 


Lees verder

De eerste teams hebben hun intrek genomen in de nieuwbouw op Campus De Zilten

Geplaatst op: 27/08/2020


Na enkele heftige verhuisdagen hebben de eerste teams van onze minderjarigenwerking woensdag 26 augustus 2020 hun intrek genomen in onze nieuwbouw op campus De Zilten.


Lees verder

GIO of Globale individuele Ondersteuning

Geplaatst op: 03/12/2019


Sedert september gingen we ook in OC Sint-Idesbald van start met GIO, of globale individuele ondersteuning. Zowel bij de Parel als bij Bas kunnen ouders terecht met vragen over ondersteuning bij de opvoeding van hun jonge kind. 


Lees verder

Twoape gaat van start!

Geplaatst op: 14/12/2018


Twoape gaat van start!

Onder deze naam start het project psychiatrische dagbehanderling voor 32 kinderen en jongeren, waarin OC Sint-Idesbald de partner integrale jeugdhulp is, naast AZ Delta (Roeselare), Kliniek Sint-Jozef(Pittem) en het jan Yperman ziekenhuis (Ieper).

Kinderen, jongeren en medewerkers van campus De Zilten, Ten Bunderen en de Luwte gaven door wisselleren mee inhoudelijk vorm aan het nieuwe project Twoape, waarvoor onze dank!


Lees verder

KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018


KSA schenkt fietsen

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Geplaatst op: 13/09/2018


Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Ons OOOC De Luwte werkt samen met enkele organisaties aan het project Forta Kuné (samen sterk), waarbij jongeren en een belangrijk persoon uit hun gezin of netwerk samen ervaringen opdoen buiten hun normale omgeving. Op de dag van de jeugdhulp op 11 oktober was Forta Kuné één van de vijf kanshebbers op de Prijs van de Jeugdhulp in de categorie 'Participatie binnen de jeugdhulp'. Die haalden ze net niet binnen, maar ze wonnen wél de Publieksprijs!


Lees verder

RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN