Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Twoape gaat van start!

Geplaatst op: 14/12/2018


Twoape gaat van start!

Onder deze naam start het project psychiatrische dagbehanderling voor 32 kinderen en jongeren, waarin OC Sint-Idesbald de partner integrale jeugdhulp is, naast AZ Delta (Roeselare), Kliniek Sint-Jozef(Pittem) en het jan Yperman ziekenhuis (Ieper).

Kinderen, jongeren en medewerkers van campus De Zilten, Ten Bunderen en de Luwte gaven door wisselleren mee inhoudelijk vorm aan het nieuwe project Twoape, waarvoor onze dank!


Lees verder

KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018


KSA schenkt fietsen

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Geplaatst op: 13/09/2018


Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Ons OOOC De Luwte werkt samen met enkele organisaties aan het project Forta Kuné (samen sterk), waarbij jongeren en een belangrijk persoon uit hun gezin of netwerk samen ervaringen opdoen buiten hun normale omgeving. Op de dag van de jeugdhulp op 11 oktober was Forta Kuné één van de vijf kanshebbers op de Prijs van de Jeugdhulp in de categorie 'Participatie binnen de jeugdhulp'. Die haalden ze net niet binnen, maar ze wonnen wél de Publieksprijs!


Lees verder

Eindelijk!

Geplaatst op: 23/03/2018


Eindelijk!

Met heel veel trots melden we dat de nieuwbouwplannen voor de minderjarigenwerking op campus De Zilten een startdatum kennen.

De officiële startdatum van de bouw van onze nieuwbouw is 23 april 2018! In de week voorafgaand zullen er wel al grondwerken worden uitgevoerd. De werken duren 650 kalenderdagen, dus eind februari 2020 zal de firma Coussée Bostoen ons domein terug verlaten. Dan zullen wij met onze eigen diensten de inrichting afwerken zodat op 1 sept 2020 de nieuwbouw in gebruik kan worden genomen

Het directieteamOnze partners spreken zich uit!

Geplaatst op: 19/01/2016


Onze partners spreken zich uit!

Vorig najaar verzamelden we een dertigtal van onze partners en belanghebbenden om met hen in dialoog te gaan.


Lees verder

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN