Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Verblijf

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) . Kort verblijven is steeds betalend volgens het aantal dagen
verblijf.

Verblijf

Verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) en kan verschillen in duur , intensiteit en frequentie. Verblijf is steeds
betalend, de facturatie omvat alle modules die worden ingezet en wordt verrekend aan de hand van 2/3 van de kinderbijslag.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
Twoape gaat van start!

Geplaatst op: 14/12/2018

Onder deze naam start het project psychiatrische dagbehanderling voor 32 kinderen en jongeren, waarin OC Sint-Idesbald de partner integrale jeugdhulp is, naast AZ Delta (Roeselare), Kliniek Sint-Jozef(Pittem) en het jan Yperman ziekenhuis (Ieper).

Kinderen, jongeren en medewerkers van campus De Zilten, Ten Bunderen en de Luwte gaven door wisselleren mee inhoudelijk vorm aan het nieuwe project Twoape, waarvoor onze dank!


Lees verder »


KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!


Lees verder »RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN