Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Verblijf

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) . Kort verblijven is steeds betalend volgens het aantal dagen
verblijf.

Verblijf

Verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) en kan verschillen in duur , intensiteit en frequentie. Verblijf is steeds
betalend, de facturatie omvat alle modules die worden ingezet en wordt verrekend aan de hand van 2/3 van de kinderbijslag.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
Tevredenheidsbevraging Djambo/Bas

Geplaatst op: 20/01/2021

De mening van onze kinderen en jongeren en hun familiale context is belagngrijk voor ons, daarom hebben we dit jaar opnieuwe een tevredenheidsbevraging gedaan. We delen graag de resultaten met jullie. 

 

 


Lees verder »


De eerste teams hebben hun intrek genomen in de nieuwbouw op Campus De Zilten

Geplaatst op: 27/08/2020

Na enkele heftige verhuisdagen hebben de eerste teams van onze minderjarigenwerking woensdag 26 augustus 2020 hun intrek genomen in onze nieuwbouw op campus De Zilten.


Lees verder »RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN