Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Verblijf

Kortdurend verblijf

Kortdurend verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) . Kort verblijven is steeds betalend volgens het aantal dagen
verblijf.

Verblijf

Verblijf betreft overnachting, met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden ( inclusief ontbijt) en avonduren. Er is steeds een begeleider aanwezig om indien nodig begeleidend, verzorgend of bewakend te kunnen optreden. Er wordt hulp geboden bij of voorzien in de lichamelijke basisbehoeften van de cliënt ( verzorging, hygiëne,…). Verblijf kan op elke dag van het jaar (schooldagen, weekends, vakanties, feestdagen,…) en kan verschillen in duur , intensiteit en frequentie. Verblijf is steeds
betalend, de facturatie omvat alle modules die worden ingezet en wordt verrekend aan de hand van 2/3 van de kinderbijslag.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!


Lees verder »


Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Geplaatst op: 16/10/2018

Ons OOOC De Luwte werkt samen met enkele organisaties aan het project Forta Kuné (samen sterk), waarbij jongeren en een belangrijk persoon uit hun gezin of netwerk samen ervaringen opdoen buiten hun normale omgeving. Op de dag van de jeugdhulp op 11 oktober was Forta Kuné één van de vijf kanshebbers op de Prijs van de Jeugdhulp in de categorie 'Participatie binnen de jeugdhulp'. Die haalden ze net niet binnen, maar ze wonnen wél de Publieksprijs!


Lees verder »  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN