Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Dagopvang

Schoolaanvullende dagopvang

De schoolaanvullende dagopvang betreft het aanbieden van handicap specifieke opvang buiten de schooluren. De dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag).

Dagopvang kan ‘s morgens, over de middag, na 16.00u, op woensdagnamiddag. Dagopvang is steeds betalend, de facturatie omvat een verrekening van het aantal (halve of hele) aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

Schoolvervangende dagopvang

Schoolvervangende dagopvang (= dagbesteding) betreft het aanbieden van opvang binnen de schooluren waarbij een alternatief programma wordt aangeboden, voor tijdelijk geschorste leerlingen of niet schoolgaande gebruikers. Deze vorm van dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag) en is enkel mogelijk op dagen waarop er school is. De opvang kan doorgaan in de eigen leefgroep of in een specifieke time-out of dagbestedingsunit (De Wissel).
Facturatie gebeurt maandelijks aan de hand van het aantal hele of halve aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!


Lees verder »


Forta Kuné wint Publieksprijs van de Jeugdhulp

Geplaatst op: 16/10/2018

Ons OOOC De Luwte werkt samen met enkele organisaties aan het project Forta Kuné (samen sterk), waarbij jongeren en een belangrijk persoon uit hun gezin of netwerk samen ervaringen opdoen buiten hun normale omgeving. Op de dag van de jeugdhulp op 11 oktober was Forta Kuné één van de vijf kanshebbers op de Prijs van de Jeugdhulp in de categorie 'Participatie binnen de jeugdhulp'. Die haalden ze net niet binnen, maar ze wonnen wél de Publieksprijs!


Lees verder »  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN