Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Dagopvang

Schoolaanvullende dagopvang

De schoolaanvullende dagopvang betreft het aanbieden van handicap specifieke opvang buiten de schooluren. De dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag).

Dagopvang kan ‘s morgens, over de middag, na 16.00u, op woensdagnamiddag. Dagopvang is steeds betalend, de facturatie omvat een verrekening van het aantal (halve of hele) aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

Schoolvervangende dagopvang

Schoolvervangende dagopvang (= dagbesteding) betreft het aanbieden van opvang binnen de schooluren waarbij een alternatief programma wordt aangeboden, voor tijdelijk geschorste leerlingen of niet schoolgaande gebruikers. Deze vorm van dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag) en is enkel mogelijk op dagen waarop er school is. De opvang kan doorgaan in de eigen leefgroep of in een specifieke time-out of dagbestedingsunit (De Wissel).
Facturatie gebeurt maandelijks aan de hand van het aantal hele of halve aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
Tevredenheidsbevraging Djambo/Bas

Geplaatst op: 20/01/2021

De mening van onze kinderen en jongeren en hun familiale context is belagngrijk voor ons, daarom hebben we dit jaar opnieuwe een tevredenheidsbevraging gedaan. We delen graag de resultaten met jullie. 

 

 


Lees verder »


De eerste teams hebben hun intrek genomen in de nieuwbouw op Campus De Zilten

Geplaatst op: 27/08/2020

Na enkele heftige verhuisdagen hebben de eerste teams van onze minderjarigenwerking woensdag 26 augustus 2020 hun intrek genomen in onze nieuwbouw op campus De Zilten.


Lees verder »RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN