Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

Dagopvang

Schoolaanvullende dagopvang

De schoolaanvullende dagopvang betreft het aanbieden van handicap specifieke opvang buiten de schooluren. De dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag).

Dagopvang kan ‘s morgens, over de middag, na 16.00u, op woensdagnamiddag. Dagopvang is steeds betalend, de facturatie omvat een verrekening van het aantal (halve of hele) aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

Schoolvervangende dagopvang

Schoolvervangende dagopvang (= dagbesteding) betreft het aanbieden van opvang binnen de schooluren waarbij een alternatief programma wordt aangeboden, voor tijdelijk geschorste leerlingen of niet schoolgaande gebruikers. Deze vorm van dagopvang kan variëren in frequentie ( hoog/laag) en is enkel mogelijk op dagen waarop er school is. De opvang kan doorgaan in de eigen leefgroep of in een specifieke time-out of dagbestedingsunit (De Wissel).
Facturatie gebeurt maandelijks aan de hand van het aantal hele of halve aanwezigheidsdagen vermenigvuldigd met de dagvergoeding.

 

De folders vind je hier.

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
Twoape gaat van start!

Geplaatst op: 14/12/2018

Onder deze naam start het project psychiatrische dagbehanderling voor 32 kinderen en jongeren, waarin OC Sint-Idesbald de partner integrale jeugdhulp is, naast AZ Delta (Roeselare), Kliniek Sint-Jozef(Pittem) en het jan Yperman ziekenhuis (Ieper).

Kinderen, jongeren en medewerkers van campus De Zilten, Ten Bunderen en de Luwte gaven door wisselleren mee inhoudelijk vorm aan het nieuwe project Twoape, waarvoor onze dank!


Lees verder »


KSA schenkt fietsen

Geplaatst op: 16/10/2018

KSA Torrewachters van Rumbeke kiest elk jaar een goed doel om een deel van de opbrengt van hun feesten aan te schenken. Dit jaar kozen ze voor de kindwerking, om hen fietsen ter waarde van 1500 euro te geven. Een enorm leuk kado, waar onze kinderen heel blij mee zijn. Bedankt KSA!


Lees verder »RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN