Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

ZORG - MINDERJARIGEN

VIA

 

In VIA bieden we een individueel traject aan jongeren vanaf 11 jaar. Vaak hebben de jongeren in VIA een GES+ label (ernstige gedrags- en emotionele stoornissen). Zij hebben nog meer dan andere jongeren nood aan veiligheid en beveiliging maar zeker ook aan nabijheid. We bieden een sterk individuele begeleiding aan en gaan samen met de jongere en hun context op zoek wat voor hen werkt, wat hun doelstellingen zijn, waar we naartoe willen. We proberen de noden van de jongere en zijn/haar netwerk in kaart te brengen en gaan daarmee aan de slag. Hiertoe is het belangrijk dat we kunnen voorbij het concrete gedrag kijken en ons steeds de vraag stellen wat de achterliggende nood is. Het is op die nood dat we een antwoord willen bieden.

 

Bekijk hier de folder.

Ernstige gedrags- en emotionele stoornissen; ernstige gedragsstoornissen ernstige emotionele stoornissen

NIEUWS

Lees al het nieuws van de Zorg Minderjarigen »
Tevredenheidsbevraging Djambo/Bas

Geplaatst op: 20/01/2021

De mening van onze kinderen en jongeren en hun familiale context is belagngrijk voor ons, daarom hebben we dit jaar opnieuwe een tevredenheidsbevraging gedaan. We delen graag de resultaten met jullie. 

 

 


Lees verder »


De eerste teams hebben hun intrek genomen in de nieuwbouw op Campus De Zilten

Geplaatst op: 27/08/2020

Na enkele heftige verhuisdagen hebben de eerste teams van onze minderjarigenwerking woensdag 26 augustus 2020 hun intrek genomen in onze nieuwbouw op campus De Zilten.


Lees verder »RESERVATIE info- en advies loket minderjarigen

In het loket kan je terecht voor advies, informatie en ondersteuning.
Onze begeleiders geven je uitleg over een handicap, bieden je hulp bij administratieve zaken, helpen je zoeken naar de gepaste hulp en geven, indien van toepassing, beperkte opvoedingsondersteuning.

Klik hier om een afspraak te maken »

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN