Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

BUBAO

Rondleiding en inschrijven

 

We organiseren in onze school geen opendeurdag, omdat we ervoor kiezen uitgebreid tijd vrij te maken om je een persoonlijke rondleiding te geven!

We plannen met jou een moment waarop dit voor jou past (*). We maken uitgebreid kennis en geven antwoorden op de vragen waarmee je zit. We geven jou een persoonlijke rondleiding doorheen de klassen, de speelplaats én onze time-in werking.

Wens je in te schrijven voor schooljaar 2020-2021? Bekijk dan hier onze open plaatsen.

 

Wens je in te schrijven voor schooljaar 2021-2022? Dan kan je je interesse tonen via dit formulier. Je kan onze school ook telefonisch bereiken op het nummer 051/26 43 26 of via mail: bubaosintidesbald@sint-idesbald.broedersvanliefde.be.  De orthopedagoge zal contact met jou opnemen om samen een aanmeldingsformulier in te vullen. Je kan je aanmelden tussen 1 maart en 23 april. Nadien worden elektronisch plaatsen toegewezen, en dat gebeurt op basis van ‘toeval’. Vanaf 26 april weet je of je een toegangsticket krijgt om in te schrijven in onze school. Inschrijven kan mét toegangsticket vanaf 3 mei. 

Hier vind je een overzicht van onze vrije plaatsen voor volgend schooljaar.

 

Let op: om in te schrijven in een school voor buitengewoon onderwijs heb je een verslag nodig van het CLB van de huidige school van je kind. Het CLB bepaalt welk type buitengewoon onderwijs jouw kind kan volgen. Neem dus vooraf zeker contact op met hen.

(*) omwille van de corona-maatregelen kunnen kennismakingsbezoeken enkel na 16u.

 

 

Ben je al benieuwd naar onze school? Bekijk onderstaande filmpjes

 Filmpje Campus Ten Bunderen: 

 

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN