Leeftijd: Doelgroep: Aanbod:

Zoek in Sint-Idesbald:

 

BUBAO

Rondleiding en inschrijven

 

Wens je in te schrijven voor schooljaar 2023-2024?

We organiseren in onze school geen opendeurdag, omdat we ervoor kiezen uitgebreid tijd vrij te maken om je een persoonlijke rondleiding te geven!

We plannen met jou een moment waarop dit voor jou past.

We maken uitgebreid kennis en geven antwoorden op de vragen waarmee je zit. We geven jou een persoonlijke rondleiding doorheen de klassen, de speelplaats én onze time-in werking.

Voor campus Ten Bunderen kan je contact opnemen met orthopedagoge Anske Dequeker.

Voor campus De Zilten kan je contact opnemen met orthopedagogen Melissa Saxe (kleuter en type 9-vragen) en Camille Deleu (type 3-vragen).

Je kan contact opnemen via dit formulier of telefonisch contact opnemen op het nummer

051/26 43 26 of via mail naar de directie: bubaosintidesbald@sint-idesbald.broedersvanliefde.be.  Vermeld steeds het juiste type attest en voorkeur vestigingsplaats.

De orthopedagoge zal vervolgens contact met jou opnemen om een rondleiding in te plannen, kennis te maken en afspraken te maken over de inschrijving.

Vanaf 13 april vind je hier een overzicht van onze vrije plaatsen voor volgend schooljaar.

Vanaf 3 mei starten de vrije inschrijvingen. Broertjes en zusjes hebben voorrang van 17 tot 30 april.  

Let op: om in te schrijven in een school voor buitengewoon onderwijs heb je een verslag nodig van het CLB van de huidige school van je kind. Het CLB bepaalt welk type buitengewoon onderwijs jouw kind kan volgen. Neem dus vooraf zeker contact op met hen.

 

 

KALENDER

  BEKIJK DE PUBLICATIES   LOG IN